COVID-19: Lajme aspak të mira nga QKUK

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 610 pacientë po marrin shërbimet shëndetësore në klinikat për COVID-19.

449 janë të konfirmuar pozitiv me Covid-19 dhe janë të hosptializuar në klinika.

Ndërkohë, 393 pacientë janë me oksigjenoterapi, 14 në respiratorë dhe 25 me CPAP.

SHPËRNDAJE