Çuditet gjermani: A jeni normal o ju kosovarë, kjo tek ne nuk ndodhë kurrë!

Mbrëmja e maturës është bërë trend në Kosovë. Për të zgjedhen rrobat më të mira dhe vendoset grimi më i bukur që personi të duket sa më bukur për atë natë, shkruan Gazeta NewBorn.

Një maturant mesatarisht shpenzon për një mbrëmje mature 150-300 euro, ndërsa në eskursionin e Shqipërisë shpenzon 200-300 euro, që në total i bie se një maturant brenda një përiudhe të shkurtër kohore shpenzon 350-600 euro, që shpenzimet janë më të larta se sa paga mesatare në Kosovë.

E lidhje me duken e kosovarëve për mbrëmjen e maturës, është befasuar një gjerman, i cili është bërë kurioz të pyes se përse shpenzohet kaq shumë për maturë, transmeton Gazeta NewBorn.

Ja reagimi i tij:

SHPËRNDAJE