Me deputetët e LAA nuk hyjnë Labinot Tahiri dhe Teuta Rugova

Deputetët e koalicionit të LDK-AKR-AAK, tashmë kanë arritur në sallën e kryesorë të Kuvendit, sot kur pritët të bëhet betimi i tyre.

Së bashku me të gjithë deputetët e LAA, nuk kanë hyrë Labinot Tahiri dhe Teuta Rugova.

Ndryshe, Labinot Tahiri përmes një deklarate sot ka thënë se do të qendroj në Kuvend, edhe nëse LAA del nga seanca.

SHPËRNDAJE