Djali i Adelinës nuk rri rehat, ia bën kërrsh shtëpinë Zanfinës, po shikoni çka i bën tezja atij

Adelina e Zanfina janë dy motrat që kohë më parë gëzonin mjaft popullaritet e famë.

Por të njëjtën nuk e kanë edhe sot

Adelina një kohë të gjatë qëndroi larg skenës e larg medieve duke e shijuar jetën e saj si një bashkëshorte dhe si një nënë.

……………………………………………………………………………………………………………..
Shqiptari po festone fitoren e Kroacisë, por ja si e përdhos flamurin kombëtar ky tifoz kroat

……………………………………………………………………………………………………………..

E djalit të saj po i gëzohet edhe Zanfina që kohën e saj të lirë po e kalon me nipin.

Në një fotografi të postuar në Instagram ajo shihet ta ketë bërë rrëmujë shtëpinë bashkë me të voglin e Adelinës.

SHPËRNDAJE