Do që të dalë me shoqet, por ai nuk e lë të veshet “hot” – në fund… (VIDEO)

Kjo është një video qesharake e postuar në Facebook.

Aty shihet një situatë interesante e një çifti që i ndodh shumëkujt.

E dashura merr një mesazh nga shoqet se do të dalin bashkë dhe në fund, i kërkon sygjerime për veshje të dashurit.

Por, ndodh diçka interesante.

Shikojeni videon për më shumë.

SHPËRNDAJE