Do t’ua bëjë ditën të këndshme: Ky papagall vërtet është – gjeni

Dihet se papagajt janë shumë inteligjnetë dhe mësojnë shpejt, por të rrallë janë ata të cilët nuk flasin sipas shablonit.

Eintseini, të cilin do ta shihni në këtë video, është një prej tyre.

Mund të thuhet madje se është edhe më i mençur se shumë njerëz.

Sigurisht nuk e kanqë quajtur Einstein dhe ai në tërësi e arsyeton emrin e tij. Dëgjojeni e kënaquni!

SHPËRNDAJE