Drogë dhe sulm ndaj policëve, katër të arrestuar në këtë qytet

Një person është arrestuar në fshatin Malishevë të Gjilanit, tek i cili Policia ka gjetur dhe konfiskuar 2.4 gram marihuanë.

I dyshuari gjatë arrestimit ka sulmuar zyrtarët policor. Arrestimi i tij është bërë në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjilan. I njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Po ashtu, në fshatin Pozhoran të Gjilanit, janë arrestuar tre të dyshuar, pasi që gjatë kontrollës tek të njëjtit janë gjet dhe konfiskua 10.7 gram marihuanë dhe 0.3 gram kokainë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit pas intervistimit janë dërguar në mbajtje.

SHPËRNDAJE