Dy 13’sha në një foto

Kapiteni i Kombëtares së Kosovës, Amir Rrahmani, pas fitorës së Kosovës ka festuar në një lokal të Prishtinës, ku prezent ka qenë edhe kandidati i LDK për deputet të Kuvendit të Kosovës, Arban Anrashi.

Rrahmani numrin e fanelës e mban 13, ndërsa Abrashi numrin në listën zgjedhore 13.

Shumë komentues i kanë quajtur “Dy Kapitena” në një foto, Rrahmani në futboll, e Abrashi në politik.

Kujtojmë se Abrashi ka qenë ministër dhe njëri nga depiteët më të votuar tëLDK.

Ishte edhe ne garë për të parin e Prishtinës që garën e humbi për më pak se 200 vota dhe prishtinasit e kishin votuar me kbi 40 mijë vota.

SHPËRNDAJE