E keqtrajtuan për shkak të shamisë: I dërgoi mesazh babait të saj dhe këtë përgjigje nuk e priti nga ai (Foto)

Shtatëmbëdhjetë vjeçarja Lamia, nga Amerika, është keqtrajtuar në shkollë për shkak të shamisë që ajo ka vendosur në kokën e saj.

“Sinqerisht kur të shohin që jeni nga Arabia si dhe i përkisni besimit mysliman, në Amerikë nuk janë të çuditshme t’i dëgjoni fjalët e këqija si në shkollë ashtu edhe në rrugë” thotë Lamia. Para disa ditëve, ajo ka postuar në llogarinë e saj një mesazh i cili i kishte ardhur nga dikush që ë ngacmonte në të cilin shkruhej “Guxo dhe hiqe shaminë nga koka, do të të vriste babai yt. Mos e mbroj fenë myslimane më!”.

Për këtë arsye ajo ka vendosur që ti shkruajë mesazh babait të saj dhe ta publikojë përgjigjen e tij, dhe ai i është përgjigjur se nuk i përket atij të vendosë se çfarë të bëj ajo!

Më pas ajo e ka publikuar përgjigjen e babait të saj i cili u bë “hit” në internet.

SHPËRNDAJE