E kishte fotografuar çdo ditë që nga lindja, babai ia bën bashkë të gjitha fotografitë në ditëlindjen e 20-të

Lumturia e çdo prindi është fëmija dhe ata gjithashtu janë personi që një prind është në gjendje të bëj gjithçka për ta, shkruan “TheSun”.

Ky burrë është një nga personat që e dëshmon më së miri përkushtimin që mund të ketë një prind, qoftë me vepra të vogla.

Ai e ka fotografuar vajzën e tij për çdo ditë, që nga lindja. E të gjitha këto fotografi, i ka bërë bashkë në një video, të cilën e publikoi për ditëlindjen e saj të 20-të.