E NGACMON NXËNËSEN NË OBORRIN E SHKOLLËS, POR E PËSON SHUMË KEQ

Policia raporton se është arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar, pasi që i njëjti ka hyrë në oborrin e shkollës dhe ka kryer veprën e lartshënuar.

Bëhet e ditur se me vendim të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje.

“Viti 08.02.2018 – 10:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar, pasi që i njëjti ka hyrë në oborrin e shkollës dhe ka kryer veprën e lartshënuar. Me vendim të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftimin e policisë.(Kliko mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE