E pabesueshme se ku u martuan Hashim Thaçi e Lumnije Gërxhaliu (Foto)

Lumnije Gërxhaliu dhe Hashim Thaçi janë bashkë prej gati 20 vitesh. Janë çift i konsoliduar prej shumë kohësh dhe prindër të një djali, Endritit.

Kur e ku kurorëzuan dashurinë e tyre Lumnija dhe Hashim Thaçi?

8 korriku i vitit 1997 ishte dita kur ata kurorëzuan dashurinë dhe së bashku kanë afër 20 vite martesë. Presidentit të zgjedhur, Hashim Thaçit, asokohe i ishte dashur që përkohësisht të vendosej në Zvicër për shkak të dënimit me 10 vite burgim në mungesë nga regjimi serb, shkruan “Kosovarja”.

Ceremonia e martesës së tyre ishte e pamundur që të zhvillohej në Kosovë, prandaj zonja e parë i ishte bashkuar Thaçit në Zvicër.

Image result for Lumnije Hashim Thaçi

Related image

SHPËRNDAJE