E papritur: Hoxha Sadri Zekaj, feja është baba, e kombi është nënë.. Unë e dua nënën më shumë..!

Mulla Sadri Zekaj befason me përgjigjën e tij në emisionin “Kojshia Show” thotë se feja dhe kombi janë si baba dhe Nëna.

Feja është baba e kombi Nëna unë e dua nënën më shumë..!/InfoKosova/

SHPËRNDAJE