E prek vajzën e huaj në autobus, por në fund e pëson keq

Kjo video në Facebook shfaq një ngjarje interesante.

Prekjet “pa dashje” në autobus janë jo të rralla dhe shqetësuese.

E kjo video tenton ta trajtojë këtë tematikë në një mënyrë të veçantë.

Ndiqeni deri në fund!

SHPËRNDAJE