E zhveshur në hotel, prezantuesja shqiptare ngrit këmbët

Di gjithmonë si të provokojë.

Prezantuesja shqiptare Roza Lati ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet pothuajse e zhveshur në hotel, duke vënë në pah linjat seksi.

Duke e ngritur njërën këmbë, ajo kishte vënë në pah tatuazhin e madh që e ka bërë.

Duke qenë në një gjendje të tillë, kush është personi që e shoqëroi Rozën në këtë dhomë dhe ia bëri fotografinë?

SHPËRNDAJE