Edhe një tjetër aderim nga NISMA në AAK

Me anë të një statusi, ai ka bërë me dije se në partinë e tij ka aderuar Albana Bytyqi, ish- asambleiste e Nismes.

Ajo si asambleiste tash do t’i takoj grupit të AAK-së në Asamblenë Komunale në Suharekë.

Shkrimi i tij i plotë në Facebook:

Mirëmengjesi

Albana Bytyqi nga sot aderoi në AAK. Kontributin e saj politik e vlersoj dhe natyrisht angazhimi i saj në të ardhmen nuk do të mungoj.

Ajo si asambleiste tash do ti takoj grupit të AAK-së në Asamblenë Komunale në Suharekë.

I uroj mirëseardhje dhe suksese në të ardhmen.

Bali Muharremaj

SHPËRNDAJE