Edhe Shpend Ahmetit i del rend të ironizoj me Kurtin: Ka mbetë edhe çika e tezës Trumpit të na tregojë për heqjen e taksës

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka ironizuar duke thënë se “Tani ka mbetur vetëm edhe çika e tezës Trumpit të na tregojë për heqjen e taksës”.

Ahmeti ka theksuar se Qeveria Kurti duhet të marrë seriozisht fjalët e djalit të Trumpit dhe jo të neglizhohet.

“Tani ka mbetur vetëm edhe çika e tezës Trumpit të na tregojë për heqjen e taksës, nuk është djali i Trumpit person që duhet të neglizhohet, heqja e trupave nga Kosova nuk mund të përjashtohet”, është shprehur Ahmeti në Rubikon.

Ahmeti gjithashtu ka deklaruar që qeveria duhet t’i kuptojë interesat e SHBA-së, dhe jo të mendojë që Amerika nuk do të jetë përgjithmonë këtu.

Kujtojmë që sot djali i madh i Donald Trump, ka reaguar duke shpërndarë deklaratën e senatorit amerikan David Pardue, për mundësinë e heqjes së 650 trupave amerikane nga Kosova.