Ekskluzive: Aktivistët e dorëhequr i kishin pagat se dyfishi i mesatares në Kosovë (Lista dhe shuma)

Disa aktivistë sot kanë dhënë dorëheqje nga Lëvizja Vetëvendosje, duke shprehur pakënaqësinë me zhvillimet e fundit në këtë subjekt politik.

Mirëpo, të dorëhequrit duket se deri më tash kanë gëzuar privilegje të mëdha brenda VV-së, pasi që rrogat e shumicës prej tyre ishin sa dyfishi i rrogës mesatare në Kosovë.

Veriu.info ka siguruar rrogat e të dorëhequrve, ku Nol Nushi kishte rrogë 600 euro, Teuta Rrusta 600 euro, aq sa edhr Zgjim Hyseni, por pak më pak se Muhamet Bytyçi që kishte rrogë prej 650 euro.

Ndërsa, siç mëson portali Veriu.info, rrogën më të madhe prej tyre e kishte Naim Jakaj prej gjithsejt 1000 euro, person i cili është i panjohur për publikun e gjerë dhe nuk dihet çka ka punuar.

Ja lista e rrogave:

Nol Nushi – 600€/muaj
Teute Rrusta – 600€/muaj
Zgjim Hyseni – 600€/muaj
Dren Kukaj – 600+€/muaj
Etleva Malushaj 500€/muaj
Anita Shabani 600+€/muaj
Adea Batusha 450€/muaj
Muhamet Bytyçi 650€/muaj
Ilir Cacaj 600€/muaj
Gurjeta Zeka 450€/muaj
Naim Jakaj 1000€/muaj
Marigone Drevinja 500€/muaj
Gezon Kastrati 450€/muaj
Adem Megjuani 600€/muaj
Veton Dragusha 450€/muaj
Agron Kabashi 450€/muaj
Shprese Sejdiu 600€/muaj
Adonis Tahiri 450€/muaj (minimalisht)

Totali 10,150 €/muaj

.

SHPËRNDAJE