Eksperiment social: Si reagojnë njerëzit kur femra e ngacmon mashkullin, e kur mashkulli femrën

Një mashkull dhe një femër kanë vendosur ta bëjnë një eksperiment social.

Ata dy dolën në një qendër tregtare.

Fillimisht, femra e ngacmon seksualisht mashkullin, por askush nuk reagonte.

E, në situatën tjetër, kur mashkulli e ngacmon femrën, gjërat ndryshojnë.

Njerëzit menjëherë reagojnë t’i ndajnë, e mashkullin madje e kritikojnë.

Shiko Videon:

SHPËRNDAJE