Eksperti i rrjeteve sociale Valon Kerolli: Kosova ka kaq përdorues të Facebook, Instagram dhe Twitter

Tashmë është fakt që teknologjia e informacionit është bërë pjesë e pashkëputshme e jetës së përditshme të çdo njeriut, raporton gazeta online Veriu.info.

Rrjetet sociale sot përdoren nga shumica e njerëzve, në veçanti të rinjtë por edhe gjeneratat më të vjetra.

Eksperti i rrjeteve sociale, Valon Kerolli, ka publikuar disa statistika interesante për qytetarët e Kosovës në përvjetorin e 12-të të shtetësisë.

Në këto statistika përfshihen përdoruesit aktivë të rrjeteve sociale.

Sipas këtyre statistikave Kosova ka 920 mijë përdorues aktivë të rrjetit social facebook, 680 mijë të instagramit, 480 të snapchatit dhe 78 mijë të tëitter.

Më poshtë ju sjellim tabelën e plotë më të gjithë përdoruesit e rrjeteve sociale: