Elvisi dhe nusja e tij tentojë të bëjnë një foto vetëm, por kjo ju që bëri vajza i ka habitur të gjithë

Ja çka bëri ajo.

Hoxhë Elvis Naçi vitet e fundit është pa dyshim një nga teologët më të spikatur dhe më të njohur në trojet shqiptare.

Në ligjëratat e tij përmbajtjesore mblidhen shumë besimtar, të cilët me kureshtje të veçantë ndjekin fjalimet entuziaste dhe shpesh emocionale të hoxhës në fjalë.

Hoxhë Elvis Naçi njihet edhe si person i angazhuar në shumë nisma humanitare. Ai, me ndihmën e personave vullnetmirë, ka rikthyer buzëqeshjen tek shumë familje në nevojë, shkruan “Kosovarja”.

Në fjalimet e tij, hoxha shpesh thotë se e mira duhet nisur nga shtëpia, nga familja. Në këtë pikë ai duket tejet i plotësuar dhe rehat. Është bashkëshort dhe baba i lumtur.

Hoxha nuk është fare konservator kur vjen fjala tek fotografia, madje nxjerr edhe nën shoqërinë e të shoqes.

Në një rast, ai deshi të bënte një fotografi vetëm me bashkëshorten, por e bija nuk e la pa u shfaqur asesi. Ajo e gjeti një vend për tu dukur, ndonëse me vështirësi.

Ja çka thotë vetë Naçi për këtë rast:

SHPËRNDAJE