Ema, a është kjo femra më seksi në familjen Ismaili?

Adelina Ismaili dhe Zanfina Ismaili janë dy motrat këngëtare të cilat janë pëlqyer gjithmonë nga publiku.

Dy këngëtaret motra, Adelina Ismaili dhe Zanfina Ismaili në bagazhin e tyre artistik kanë një numër të madh projektesh muzikore të cilat edhe sot dëgjohen me shumë qejf.

Mirëpo jo pak e njohur për publikun ka qenë edhe motra e tyre Ema ani pse ajo nuk është marrë me muzikë.

Emri i saj përmendet shpesh nëpër media dhe në fokus të veçantë janë linjat trupore të saj.

Nëpërmjet publikimit të një fotografie që Zanfina e bëri në Instastoryn e saj, Ema lë të dyshohet në mos është femra më seksi në familjen Ismaili, duke i lënë anash Adelinën e Zanfinën.

SHPËRNDAJE