Endrit Shala: Do vazhdojë të jem zë i prodhuesve, përpunuesve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës

Ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, ka thënë se sektori i verërave dhe pijeve jo-alkoholike në Kosovë është ndër sektorët që po na bëjnë krenar në gjithë botën.

Shala, theksoi se përkrahja e këtyre prodhimeve vendore për pjesmarrje në panaire ndërkombëtare ka dhënë rezultate të jashtëzakonshme.

“Mbështetjen ndaj prodhuesve vendor NISMA do ta vazhdojë edhe në mandatin e ardhshëm, kurse unë do vazhdojë të jem zë i prodhuesve, përpunuesve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës”, ka deklaruar Shala, përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në rrjetin shoqëror “Facebook”.
 

Sektori i verërave dhe pijeve jo-alkoholike në Kosovë është ndër sektorët që po na bëjnë krenar në gjithë botën. Përkrahja e këtyre prodhimeve vendore për pjesmarrje në panaire ndërkombëtare ka dhënë rezultate të jashtëzakonshme. Mbështetjen ndaj prodhuesve vendor NISMA do ta vazhdojë edhe në mandatin e ardhshëm, kurse unë do vazhdojë të jem zë i prodhuesve, përpunuesve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës. #meFatmirLimajKryeministër#BashkëpërSh8in#NISMAE.SH

Publiée par Endrit Shala sur Vendredi 13 septembre 2019

SHPËRNDAJE