Endrit Shala: Kosovës po i vjen një investim i huaj në vlerë prej…

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka bërë të ditur se Komisioni për Investime Strategjike ka dhënë rekomandimin për dhënien e statusit të Investitorit Strategjik kompanisë Sowi Kosovo LLC.

Shala ka thënë Kosovës po i vjen investimi i huaj direkt më i madh që nga pas lufta, në vlerë prej 169 milionë eurosh.

“Sot për herë të parë Komisioni për Investime Strategjike dha rekomandimin për dhënien e statusit të Investitorit Strategjik kompanisë “Sowi Kosovo LLC” nga Qeveria e Republikës së Kosovës”.

“Kosovës po i vjen investimi i huaj direkt më i madh që nga pas lufta, në vlerë prej 169 milionë eurosh”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të ministrit Shala në Facebook.

SHPËRNDAJE