Erin Shala është diagnostifikuar me Leukimi Akute, ka nevojë për ndihmën tuaj (Foto)

Erin Shala është diagnostifikuar me Leukimi Accute dhe sot fillon trajtimin në Liv Hospital-Turqi.

Andaj kërkohet ndihma e secilit prej nesh që së bashku ta kthejmë harmonin në familjen Shala nga Prizreni dhe buzëqeshjen në fytyrën e vogëlushit, shkruan Veriu.info.

Një ndihmë e vogël e juaja, mund ta shëroj Erinin. Ndihma e juaj, është kontribut për jetën e Erin Shalës.

Tel +386 4 940 8292 (Shukri Shala)

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE