Facebook: Mos e pranoni këtë person, do të pendoheni (Video)

Facebook ka bërë një paralajmërim për përdoruesit e saj që mos të pranojnë nëse atyre iu vije një kërkesë për miqësi.

Bëhet fjalë për një user me emrin Jayden K Smith. Ai është një haker dhe nëse e pranoni mund të ua merr llogarinë tuaj.

Facebook bën thirrje që të bllokohet ky person pasi ka arritur të vjedhë shumë llogari me një mesazh të rrejshëm.

 

 

SHPËRNDAJE