Ferat Shala: Alternativa e vetme për ëndrrat dhe idealet e çdo të riu kosovar, mbetet Partia Demokratike e Kosovës

Ferat Shala, kandidat për deputet nga radhët e PDK-së, ka takuar të rinjtë e Komoranit të cilët i dhanë mbështetje të fuqishme “Rimëkëmbjes”, raporton Gazeta Online Veriu.info.

Shala theksoi se alternativa e vetme për ëndrrat dhe idealet e çdo të riu kosovar, mbetët Partia Demokratike e Kosovës.

Shkrimi i plotë i Shalës në Facebook: