Ferat Shala: Baica, Domaneku e Tërdevci e kanë ndarë mendjen ‘Bashkë me PDK-në ndërtojmë të ardhmen’

Pas takimit të kandidatëve të PDK-së në Drenas me banorët e Baicës, Domanekut dhe Tërdevcit, Ferat Shala, kandidat i PDK-së thotë se banorët e asaj zone masovikisht dhe fuqishëm po i japin mbështetje programit dhe vizionit të Partisë Demokratike të Kosovës.

‘Këta njerëz të mirë dhe punëtorë, ashtu siç e duan dhe nderojnë vendin e tyre, e dinë po ashtu se kujt duhet t’ia besojnë qeverisjen’, ka shkruar Shala në llogarinë e tij në facebook.

Postimi i plotë i Ferat Shalës:

Banorët e Baicës, Domanekut dhe Tërdevcit masovikisht dhe fuqishëm po i japin mbështetje programit dhe vizionit të Partisë Demokratike të Kosovës.

Këta njerëz të mirë dhe punëtorë, ashtu siç e duan dhe nderojnë vendin e tyre, e dinë po ashtu se kujt duhet t’ia besojnë qeverisjen.

Banorët e Baicës, Domanekut dhe Tërdevcit e kanë ndarë mendjen: Bashkë me PDK-në ndërtojmë të ardhmen.

SHPËRNDAJE