Ferat Shala: Emri im në listën e PDK-së shenjohet nën numrin rendor 14, qofshin me fat zgjedhjet e 14 shkurtit

Partitë politike kanë dorëzuar listat e tyre të kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 14 shkurtit, shkruan Gazeta Online Veriu.info.

Ish deputeti i legjislaturës së kaluar nga radhët e PDK-së, Ferat Shala, do të jetë kandidat sërish për të siguruar ulëse në institucionin më të lartë legjislativ në vend.

Shala që garon në listën e PDK-së, bartë numrin 14 që rastësis pikërisht me datën e zgjedhjeve që mbahen më 14 shkurt.

Ferat Shala ka njoftuar të gjithë qytetarët se emri i tij shenjoht nën numrin rendor 14, duke uruar zgjedhjet e 14 shkurtit dhe suksese për të gjithë ata që kandidojnë

Postimi i plotë i Shalës: