Fillon sezonin Kojshia Show, mysafirë Halil Kastrati dhe Behgjet Pacollli

Fillon sezonin Kojshia Show me dy humanet shqiptar Halil Kastrati dhe Behgjet Pacollli

Këtë javë fillon sezonin emisionin i shumë kerkuar nga ju: Kojshia Show me dy njerëz të mrekullushem dhe human:

Behgjet Pacolli dhe Halil Kastrati i cili do të shfaqet te dielen në orën 21:00 në RTV21.

SHPËRNDAJE