Flasin familjarët e kasapit që dyshohet se shiti mishin e lopës së ngordhur

Dy persona nga Anamorava u bënë cak i Gjykatave pas ngordhjes së një lope. Po dyshohet se njëri në cilësinë e kasapit e mori mishin për ta shitur.

Një lopë e ngordhur e fermerit A. Maliqi nga fshati Busavatë i Kamenicës u hodh në mbeturina. Por më vonë ai thotë se një kasap nga Gjilani A.Rashiti kishte shkuar aty për ta marrë mishin për ta shitur. Prandaj ai e kishte lajmëruar policinë.

Në familjen e fermerit nuk pranuan të flasin derisa te ajo e kasapit thanë se familjari i tyre nuk e mori lopën e ngordhur. (Kliko mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

height=”270″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen” data-mce-fragment=”1″>
Familja Rashiti nuk lejuan Klan Kosovën të xhirojë në punëtorinë ku theren kafshët por thanë se deklaratat e fermerit janë të pa baza.

Pavarësisht deklarimeve nga palët Gjykata Themelore e Gjilanit ka marrë një vendim për masë të arrestit shtëpiak.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë edhe inspektorët e AVUK’ut. Ata thanë se tek shtëpia e kasapit janë gjetur mjete të cilat shërbejnë për therje ilegale të kafshëve.

 

SHPËRNDAJE