Florin Krasniqi: Në Vetëvendosje ka pasur akter që donin të fillonte në Kosovë një luftë civile

Ish-deputeti i Vetëvendosjes, Florin Krasniqi, që jeton në Amerikë, ka vendosur që të flas për përçarjet e fundit në VV.

Ai në një intervistë në KTV ka treguar se në VV ka pasur akter që donin të fillonte në Kosovë një luftë civile.

“Lëvizje Vetëvendosje ka pasur qëllim të mira, por në anën tjetër ka pasur edhe akter që donin të fillonte një luftë civile në Kosovë. Akteret e jashtëm kanë pru shumë para. Vetëvendosja nuk e ka pa, nuk e ka ditur këtë. Armiqtë tonë shekullorë, akteret e jashtëm kanë derdhë miliona euro që kjo të ndodhë dhe të acarohet situata në Kosovë:, ka thënë Krasniqi.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵).

Ai ka thënë se këta akter kanë dashur ta përdorin Vetëvendosjen që qëllimet e tyre të arrihen dhe te ketë tensione në Kosovë.

SHPËRNDAJE