Foto e rrallë Hashim Thaçit me shokë në banesën e Kadri Veselit në Tiranë

Zyrtari i PDK-së, zevendësministri i Drejtësisë, Fadil Nura, në llogarinë e vet në “Facebook” ka postuar një fotografi të vitit 1994, në të cilën shihen Hashim Thaçi, Rafet Rama dhe Adem Nura.

“Shokët e ilegales; Hashim Thaçi, Rafet Rama dhe Adem Nura. Në vendstrehimin (banesën) tek, Kadri Veseli dhe Avni Kastrati, Tiranë 1994″, ka shkruar Fadil Nura.

SHPËRNDAJE