Fotografi e papublikuar e Hashim Thaçit në Vjenë, gjatë viteve ’90-ta

Një fotografi e pa publikuar më parë, pjesë e të cilës është edhe Presidenti Hashim Thaçi, e shkrepur në mesin e viteve ’90-ta në Vjenë të Austrisë.

Fotografia është publikuar gjatë rrëfimit të mjekut Avni Sadrija, se si ka arritur të depërtojë suksesshëm në profesionin e tij në Austri.

Ai kishte qenë përfaqësues i të ashtuquajturës Ministri e Shëndetësisë në kuadër të UÇK- së për Austri.

Rrjedhimisht ai kishte pasur rast të takoj edhe me disa nga figurat kryesore të luftës. Në mesin e tyre kishte qenë edhe Hashim Thaçi, sot president i vendit, dhe kjo shihet përmes kësaj fotografie të shkrepur gjatë periudhës 1995/1996.

Presidenti Thaçi, në foto, sikurse edhe mjeku Sadrija, duken mjaftë të ri.

SHPËRNDAJE