Gani Geci humb një anëtar të dashur të familjes!

Gani Geci ka njoftuar se sot ka ndërruar jetë nëna  e tij, shkruan Gazeta Blic.

Geci përmes një shkrimi në Facebook ka dhënë edhe tjera detaje rreth vorrimit:

Shënimi i plotë:

Njoftim

Të dashur miq edhe shokë.
Sot me datë 16.10.2017 në oren 18:30 në moshën 80 vjeçare ndërroi jetë nëna jonë Raba Geci, nëna e 7 Vellëzerve Geci. Ne ishim me fatë që patem një nënë si ti, ti ishe një nënë kolosale i rrite dhe i mbajte të bashkuar 7 djemt e tu .
Ishalla nëna jonë na e ke bërë hallall .
Varrimi bëhet neser me daten 17 .10. 2017 ne oren 16 ne varrezat e lagjes Geci ne fshatin Llaushē.
Të gjithë ata që shprehin dēshiren te marrin pjesē ne varri ju falenderojmē!

 

SHPËRNDAJE