Gara e vrapimit më interesante në botë: ta mbash gruan në shpinë

Gara më interesante e vrapimit në botë është mbajtur në Finlandë, ku garuesit duhet ta mbanin gruan e tyre në shpinë, dhe të vraponin duke i kaluar pengesa të ndryshme.

Këto pengesa janë të ndryshme, duke filluar nga kalimi në ujë e deri tek pengesa fizike me trungje të gjata.

Çifte nga e gjithë bota janë trajnuar shumë për të marrë pjesë në këtë garë, e cila në fakt mbahet do ditë.

Për më shumë, ndiqni videon ta kuptoni kush e ka fituar.

SHPËRNDAJE