Gazetari i RTV 21 „trulloset“ nga gjoksi i Bleronës (Foto)

Blerona Zeqiri është prezantuesja me gjoksin më të madh që e shohim në ekran.
Përmasat dhe gjoksi i saj janë XL.

Dikush e pëlqen këtë gjë, e dikush ka kritika, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse e kritikuar për kilogramët e tepërt, me sa duket Blerona nuk është se po bënë përpjekje të jashtëzakonshme për ta ulur masën aktuale trupore. E kënaqur me vetën, apo?

Në një nga edicionet e “Video Fest”, Blerona e kishte ekspozuar aq shumë gjoksin, saqë kolegu që e kishte përkrah ishte trullosur fare.

SHPËRNDAJE