Gazetari Kelmendi i kundërpërgjigjet Albulena Haxhiut

Gazetari Adriatik Kelmendi, i është përgjigjur deputetes së Vetëvendosjes Albulena Haxhiut, që i qojë porosi Kelmendit më herët përmes një statusi në Facebook.

Kelmendi, duke mos ia përmendur as emrin Haxhiut, ka thënë se mendimin e tij nuk mund t’ia ndryshojë askush dhe nuk mund t’ia mbyllë gojën askush.

Kelmendi këto komente i ka bërë në një shkrim në Faceboook:

E di, kam opinion për shumë gjëra.

E di se nuk hezitoj që ta shpreh opinionin tim publikisht.

E di edhe se kam qenë shumë i qartë në ato që mendoj edhe për situatën e fundit polititike për demarkacionin.

E dini edhe ju!

Natyrisht, me secili opinion dikush mund të pajtohet, ose të mos pajtohet.

Të më sfidojë me kundërargumente, nëse i ka.

Mirëpo, është krejt e pandershme, si dhe e papranueshme, që dikush të më çojë porosi publike në stili e që e paska përdorur sot një deputete!

Porosia e saj: Kujdes se çka po flet, se nëse nuk pajtohem unë me atë që thua – të sulmoj me shpifje!

Ky është kërcënim publik për mua dhe të gjithë atyre që guxojnë ta thonë mendimin e tyre hapur, siç garantohet edhe me Kushtetutën e Republikës.

Më mirë heshtni se shpifim për ju dhe pastaj ju linçojmë.

Jo, nuk kam asfarë lidhje me asnjë protestë. Nëse do të kisha – do ta bëja të ditur. Pra, deputetja po shpif!

T’i mbetet për nder shpifja.

Mua gojën nuk do të ma mbyllë as jo, siç nuk ma ka mbyllur askush deri më sot!

SHPËRNDAJE