Georgina i kënaq fansat e saj me një video “slow motion” në palestër

Georgina Rodriguez edhe njëherë tjetër ka treguar format e saja të mrekullueshme teksa ka kënaqur 11 milionë ndjekësit e saj me një video “slow motion” duke bërë palestër. 

Partnerja e Cristiano Ronaldo-s ka tërhequr edhe njëherë tjetër vëmendjen me postimin e fundit, aty ajo është duke ngritur një shtangë dhe i gjithë fokusi është te të pasmet e saj.

Kjo nuk është hera e parë që ajo tregon trupin e saj në Instagram, dhe me siguri nuk do të jetë e fundit.

SHPËRNDAJE