Gëzim i madh ndodh në familjen e Presidentit Thaçi, ja çfarë lajmi fantastik morën (Foto)

Rezultatit të zgjedhjeve për deputetë, ndonse jo të partisë iu është gëzuar edhe familja e Presidentit Hashim Thaçit.

Kjo familja në këto zgjedhje kishte një person si kandidate për deputete. Ishte Evgjeni Thaçi-Dragusha, mbesa e presidentit Thaçi ajo e cila i hyri gares për të qenë deputete, garë kjo e cila në fund doli e sukseshsme.

Edhe pse e re dhe për herë të parë hyri në politikë, Evgjenie Thaçi, arriti që ti lërë mbrapa shumë figura të larta të PDK-së, duke dalur prej dy-tri femrave më të votuara nga koalicioni PAN, përcjellè Gazeta NewBorn.

Thaçi-Draguha, tashmë edhe zyrtarisht do të jetë pjesë e Kuvendit të Kosovës. Ajo ka arritur që ti merr rreth 9 mijë vota në nivel vendi.

SHPËRNDAJE