Gjakmarrje shqiptare edhe në Gjermani? Vritet në mënyrë mizore 19 vjeçari

Shqipëria po diskuton këto ditë për rastin e Mario Majollarit, i vrarë për gjakmarrje.

Por një rast gjakmarrje shqiptare po trondit Gjermaninë. Një 19-vjeçar shqiptar është gjetur i masakruar me çekiç në qytezën Ersbach.

Për krimin është arrestuar një 46-vjeçar nga veriu i Shqipërisë.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Prokuroria mendon se krimi u krye për gjakmarrje pasi xhaxhai i viktimës ka vrarë një njeri.

Ekspertët janë thirrur në ndihmë. Ata thonë se Kanuni parashikon vrasje gjak për gjak.

Por ka edhe skepticizëm pasi vrasja, sipas tyre, duhet kryer hapur, jo në fshehtësi, sipas Kanunit.

Vendimi i gjykatës do jepet në fillim të vitit 2019.

SHPËRNDAJE