‘Gjarrpëri’ nën përcjelljen e tigrave të Zi të UÇK-së në Prishtinë në vitin 1999 (VIDEO)

Kur Hashim Thaçi zbriti për herë të parë në Prishtinë se bashku me Xhavit Halitin dhe Fatmir Limajnë nën mbrojtjen e Tigrave të Zi të UÇK-së, mijëra vetë brohoritnin Thaqin.

Në këtë video shihen edhe vëllëzërit Ramadani, Burim dhe Arsim Ramadani, të cilët muaj më parë u liruan nga burgu pas 15 vjetësh me urdhër të Presidentit Thaqi, shkruan Botapress.

Kjo video është bërë publike për herë të parë dhe ju mund ta shihni më poshtë.

Gjarrpri nën percjelljen e TIGRAVE TE ZI të UÇK-së në Prishtinë në vitin 1999.Kur Hashim Thaçi zbriti për herë të parë në Prishtinë se bashku me Xhavit Halitin dhe Fatmir Limen nen mbrojtjen e Tigrave të Zi të UÇK-së,mijëra vetë brohoritnin THAÇIN.

Publiée par Esat Shala sur Mercredi 12 septembre 2018

SHPËRNDAJE