Gjest i madh: Futbollisti i Kosovës, Milot Rashica dhuron 1 mijë kilogram miell për familjet nevojtare, në rast të shtrenjtimit të çmimit

Për vetëm 3 orë janë paguar 30 mijë kilogram miellë. Kjo për familjet nevojtare në rast se shtrenjtohet mielli.

Kjo iniciative është marr në qytetin e Vushtrrisë, shkruan Gazeta NewBorn.

Pjesë e kësaj iniciative ka qenë edhe futbollisti i Kosovës, Milot Rashica, i cili ka dhuruar 1 mijë kilogram miell, si dhe kryetari i Vushtrrisë i cili ka dhuruar 300 kilogram miell.

VIDEO

SHPËRNDAJE