Goditet rrjeti i falsikimit të pasaportave të BE, mes tyre 6 shqiptarë

Goditet në Greqi nje nga rrjetet më të mëdha të trafikut të emigrantëve, pjese e te cileve ishin edhe 6 shtetas shqiptare.

Lajmin e japin sot mediat greke, sipas te cilave rrjeti i trafikanteve i pajiste emigrantet me pasaporta të falsifikuara.

Operacioni eshte bere ne bashkepunim me Europolin dhe gjate tij u zbuluan katër laboratorë të falsifikimit të pasaportave.

Sipas hetimeve dosja penale përfshin të paktën 20 persona, mes tyre dhe gjashtë shtetas shqiptarë.

SHPËRNDAJE