Gratë në burg: Nuk rrijnë kot, e jashtëzakonshme ajo çfarë bëjnë…!

Po bëhen aftësime profesionale për gratë në qendrën korrektuese në Lipjan. Në qendrën korrektuese të grave dhe miturve në Lipjan, ofrohen aftësime të ndryshme profesionale për gratë të cilat vuajnë dënimin. Kjo më qëllim të përgatitjes së tyre profesionale për tregun e punës.

Drejtori i qendrës korrektuese Heset Loku thotë se ky është riedukimi më i mirë i tyre, kështu e kalon ditë njëkohësisht aftësohet për punë.

(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë)

SHPËRNDAJE