Gruaja e Demaçit: Ademi mori një grua tjetër, ishte shumë e mirë – e këqyri 10 vjet

Bashkëshortja e Adem Demaçit, Xhemajlije Hoxha Demaçi, ishte e ftuar në emisionin LEMzA, ku foli për herë të parë për jetën e saj. Ajo ndër të tjera ka rrëfyer edhe momentin e ndarjes me Demaçin, dhe lidhjen e tij me gruan e dyte Dritën.

“Ndikimi ka qenë i madh, jo që i kam bërë diçka unë Ademit apo ai mua apo jemi fjalos, por nuk e lanë edhe doli e morri një grua”, ka thënë ajo.

Madje, zonja Xhemajlije ka pasur edhe fjalë të mira për të.

……………………………………………………………………………………………………………..
E kritikuan pse vesh tanga, por balerina shqiptare përgjigjet me këtë video që do t’iu çmend

……………………………………………………………………………………………………………..

“Besa besë ajo grua ka qenë shumë e mirë.

Ka qëndruar 10 vjet dhe i ka shërbyer e ka këqyr shumë mirë dhe nuk ka fol kundër nesh.

Drita, është e pastër e bukur e ka këqyr boll 10 vite, dhe e përshëndes që e ka këqyr Ademin”, u shpreh ajo./TCH/

SHPËRNDAJE