Gruaja ime çdo herë e më shumë po është e pakënaqur gjatë seksit me mua

Gruaja ime po bëhet gjithnjë e më e pakënaqur kur kemi marrëdhënie seksuale, sepse sapo të fillojë, unë mbarojë menjëherë.

Unë jam 49 vjeç dhe ajo është 46. Kemi qenë të martuar për 15 vjet dhe çdo gjë në marrëdhënien tonë është e përsosur përveç kësaj.

Unë po filloj të ndjehem paranojak që ajo mund të të ketë një marrëdhënie tjetër në mënyrë që të kompensojë atë që mungon te martesa jonë.

Si mund ta kënaq atë?

Përgjigja:

Duke pasur marrëdhënie seksuale më pak, bën që të keni ejakulimin e parakohshme, kështu që provoni të keni më shpesh seks dhe mundohuni të kënaqni gruan tuaj edhe në mënyra tjera.

Por, tregoni asaj se çfarë po të mundon dhe kështu ju do keni më pak stres dhe jam i sigurt që kjo nuk do jetë arsyeja që ajo do ju tradhtoj./Indeksonline/

SHPËRNDAJE