Gruaja që po çmend rrjetin, nuk do ta besoni se sa vjeçe është

Mund t’ju duket e pabesueshme por kjo grua që po i çmend të gjithë është 70-vjeçe dhe shumë femra e kanë zili. Norma Williams nga Britania, por që jeton në Itali ka një fizik që të gjitha femrat do donin ta kishin.

Por cili është “çelësi” i të qenit në formë? Norma bën ushtrime fizike shtatë ditë të javës dhe tregohet shumë e kujdesshme me regjimin ushqimor.

70-vjeçarja shijon një ëmbëlsirë çdo mëngjes, si edhe verë të kuqe çdo mbrëmje.bTeksa ajo pranon se natyra e ka bekuar me bukuri natyrale, thotë që të dukesh mirë nuk do të thotë që të kesh domosdoshmërisht përmasat e një supermodeleje.

SHPËRNDAJE