Hall me Topin e Botërorit, kush përfitojnë futbollistët apo portierët

Topi i botërorit do të jenë një ndihmë e madhe për portierët dhe një “problem” më tepër për futbollistët.

E prodhuar nga kompania “Adidas” ky top është formuar i tillë që të reduktojë ndjeshëm ndryshimin drejtimit të topit kur ai është në ajër.

Këto lloj goditjesh me efekt i kemi shpesh te lojtarë të ndryshëm si Kristiano Ronaldo, Toni Kros apo braziliani Marçelo. Kështu që do tu duhet më shumë pune lojtareve për ta çuar topin drejt rrjetës.

SHPËRNDAJE