Haxhiu përkujton Fadil Vokrrin: Vepra jote e skalitur në medalje ari

Vdekje e legjendës së futbollit shqiptar, Fadil Vokrri, ka tronditur mbarë popullin shqiptar dhe të gjithë sportdashësit, raporton Veriu.info

Vdekja e tij ka tronditur edhe deputetin e Kuvendit të Kosovës, Bekim Haxhiun, i cili është shprehur se lajmin për vdekjen e Vokrrit e ka përjetuar shumë rëndë sepse me këtë rast populli shqiptar humbi legjendën e sportit që na bëri krenar gjeneratë pas gjenerate.

Haxhiu theksoj se për të ishte nder bashkëpunimi për një kohë të gjatë me njeriun që dha gjithçka për sportin, madje si i tillë do të mbetet shëmbull në historinë e sportit në vend. Veriu.info

Më posht ju sjellim të plotë statusin e Bekim Haxhiut: